MOULINEX ХЛІБОПІЧ FAST & DELICIOUS OW210A30

ХЛІБОПІЧ FAST & DELICIOUS OW210A30 Хліб швидко та просто

Хлібопічка Pain Doré: рішення для легкого, смачного свіжого хліба вдома! Насолоджуйтесь гарним домашнім хлібом щоранку! Це так просто: додайте інгредієнти відповідно до інструкцій та запустіть прилад. Хлібопічка Pain Doré зробить все за вас. 12 повністю автоматичних програм для готування домашньої випічки: звичайний білий хліб, французький хліб, солодкий хліб, хліб швидкого випікання, хліб з борошна грубого помелу, безглютеновий хліб, житній хліб, паляниця, тісто, кекс, вівсянка, джем.

Довідка: OW210A30

Хліб швидко та просто

Це надійний та компактний прилад, який допоможе в будь-який час спекти хліб вдома, використовуючи борошно із різних зернових — пшениці, кукурудзи, жита. Модель Moulinex Pain Dore OW210A30 відноситься до найкращих багатофункціональних хлібопічок середнього класу з оптимальним співвідношенням ціна-якість. Крім випічки хлібобулочних виробів, вона вміє замішувати прісне і дріжджове тісто, варити каші, джеми. Споживчі характеристики Потужна і проста в управлінні хлібопіч Moulinex — універсальне рішення для будь-якої сім'ї. Використовуючи її, можна випікати хліб і кекси вагою від 0,5 до 1 кг, при цьому доступний вибір ступеня рум'янцю скоринки. Якщо немає часу чекати випічки за стандартною технологією, можна скоротити процес майже вдвічі: для цього в меню передбачена опція «швидкий хліб». Побутова хлібопічка — хороший вибір для людей, вимушених дотримуватися дієти: прилад при необхідності забезпечить смачною безглютенової випічкою. Вибирати потрібний режим дуже просто — вся інформація представлена ​​на дисплеї. Користувачеві потрібно лише засипати інгредієнти, всю роботу розумна машина зробить сама. До Moulinex Pain Dore OW210A30 додається книга рецептів, проте це лише мала частина того, що можна готувати за допомогою хлібопічки. Досвідчені господині радять експериментувати з рецептурами, щоб додати в своє щоденне домашнє меню ароматні булочки, свіжу пасту та піцу.
Важлива інформація
  • Приготування хліба стало легким, як ніколи

    12 автоматичних програм для приготування смачного домашнього хліба, кексів, тіста (піци та пасти), джему та каші, включаючи програми для приготування хліба без глютену та житнього хліба.

  • Свіжий хліб всього за кілька кроків!

    Повністю автоматичне приготування! Покладіть інгредієнти в чашу, виберіть програму, а хлібопічка зробить все за вас - від замішування до випікання!

  • Легка у використанні!

    Інтуїтивна панель керування з усіма параметрами, що відображаються на широкому дисплеї - для максимальної простоти використання.

  • 3 налаштування ваги

    Хліб від 500 г до 1 кг для маленької або великої родини.

  • Свіжоспечений хліб у будь-який час!

    Функція відкладеного старту до 15 годин - для свіжоспеченого хліба будь-коли. Функція підтримки тепла до 1 години.

  • Книга рецептів входить у комплект

    Не потрібно бути шеф-кухарем, щоб спекти смачний хліб вдома. В книзі рецептів за допомогою малюнків покроково пояснюються рецепти простої випічки, наприклад французького хліба, цільнозернового хліба, а також джему та булочок.

  • Легка в очищенні

    Знімна чаша з антипригарним покриттям полегшує виймання хліба. Чашу для випічки рекомендовано мити у теплій мильній воді. 

  • 3 ступеня підрум'янення

    Виберіть колір скоринки: від легкого підрум'яненя до хрусткої скоринки.

Технічні характеристики
Кількість програм приготування 12  
Кількість лез 1  
Матеріал Пластик  
Розміри хліба 500 г/ 750 г/ 1000 г  
Стандартні аксесуари (мірна ложка, стакан, гачок для тіста)    
Інтерфейс РК-інтерфейс  
Відкладений старт До 15 годин  
Збереження тепла 1 година  
Сигнал про необхідність додавання інгредієнтів    
Покриття форми для випікання хліба ПТФЕ  
Форма чаші Квадратна  
Ступені підрум' Light / Medium / Dark  
Інструкції з експлуатації
Поширені запитання
Так. Приготування хліба дуже чутливе до температури й вологості.
Всі інгредієнти, що використовуються, мають бути кімнатної температури (якщо не вказано інше). У разі спекотної погоди бажано використовувати прохолодніші рідини, ніж зазвичай. Аналогічно, якщо погода холодна, може знадобитися підігріти воду чи молоко (але не більше ніж до 35°C).
Всі інгредієнти потрібно ретельно зважити. Рідини відмірюйте мірною чашкою. Використовуйте мірну ложку з комплекту постачання, щоб відмірювати чайні ложки з одного боку, а з іншого — десертні. Борошно відміряйте за допомогою кухонних ваг. Неправильні вимірювання призведуть до поганих результатів.
Щоб не заважати тісту підніматися, рекомендуємо класти всі інгредієнти в резервуар із самого початку й не відкривати кришку під час використання (якщо не вказано інше). Дотримуйтесь послідовності додавання інгредієнтів і кількості, зазначеної в рецептах. Спочатку додають рідини, а тоді — сухі речовини. Дріжджі не мають контактувати з рідинами чи сіллю.
ЗАГАЛЬНА ПОСЛІДОВНІСТЬ, ЯКОЇ СЛІД ДОТРИМУВАТИСЯ:
• Рідини (масло, олія, яйця, вода, молоко)
• Сіль
• Цукор
• Перша половина борошна
• Сухе молоко
• Інші сухі інгредієнти
• Друга половина борошна
• Дріжджі
• Частина інгредієнтів потрапила в резервуар: Дайте машині охолонути й почистьте внутрішню частину вологою губкою, але без миючого засобу.
• Тісто вийшло за край: завелика кількість інгредієнтів, особливо рідких. Дотримуйтесь пропорцій у рецептах.
Якщо робота переривається через відключення електроенергії або неправильне поводження, прилад запам’ятовує обрану програму на кілька хвилин. Цикл відновиться з того місця, на якому зупинився. Коли цей час мине, програмування втрачається.
Ми рекомендуємо належним чином просушувати вологі продукти (як-от нарізаний кубиками бекон, оливки тощо) та заморожувати крихкі інгредієнти (шоколадні крихти тощо), щоб вони зберегли свою консистенцію під час приготування.
Натисніть і утримуйте кнопку «Пуск» довше ніж п’ять секунд.
Навіть якщо витягнути вилку з розетки під час роботи, прилад запам’ятає свою програму на сім хвилин. Якщо протягом семи хвилин ввімкнути його в іншу розетку, він продовжить роботу з того місця, на якому зупинився.
Є кілька можливих причин:
• У разі виконання двох програм зачекайте одну годину перед початком другого приготування, щоб машина могла повністю охолонути.
• Можливо, ви запрограмували відкладений запуск.
• Це програма з попереднім нагріванням.
• Якщо вони застрягли в резервуарі, додайте туди трохи води й залиште його розмокати, перш ніж виймати їх.
• Якщо вони застрягли у хлібі, змастіть лопатки олією перед додаванням інгредієнтів або скористайтеся гачком для виймання хліба (залежно від моделі).
У цьому немає нічого поганого. Цей звуковий сигнал сповіщає, коли можна додавати інгредієнти.
Чи правильно встановлені ножі? Ширша частина має бути внизу.
Дотримуйтеся інструкцій, наведених у посібнику користувача, щодо ввімкнення приладу, а потім підключіть інший прилад до мережевої розетки, щоб переконатися, що вона працює. Якщо прилад усе одно не працює, не намагайтеся розібрати або відремонтувати прилад власноруч, замість цього зверніться в авторизований сервісний центр.
Не використовуйте прилад. Щоб уникнути небезпеки, треба замінити шнур в авторизованому сервісному центрі.
Забагато дріжджів, неякісне борошно, недостатньо цукру: цукор активує дріжджі, підсилює смак і сприяє підрум’яненню скоринки.
пекарські дріжджі бувають у кількох формах: свіжі у вигляді невеликих кубиків, сухі активні (для регідратації) або швидкорозчинні. Дріжджі продаються в супермаркетах (у відділі хлібобулочних виробів або у відділі свіжих продуктів), або ж можна купити свіжі дріжджі в місцевій пекарні. Свіжі або швидкорозчинні дріжджі слід додавати безпосередньо у чашу хлібопічки разом з іншими інгредієнтами. Не забудьте подрібнити свіжі дріжджі пальцями, щоб вони краще розчинилися. Лише сухі активні дріжджі (у дрібних гранулах) перед використанням потрібно залити невеликою кількістю теплої води. Температура має бути близько 35 °C. Якщо вона буде нижчою, дріжджі не піднімуться, а якщо вищою — вони можуть втратити свою здатність до підйому. Дотримуйтесь вказаних пропорцій і не забудьте перерахувати кількість, якщо використовуєте свіжі дріжджі (див. співвідношення між кількістю/вагою для сухих і свіжих дріжджів нижче).

Сухі дріжджі (в чайних ложках) Свіжі дріжджі (у грамах)
​1 9
​1,5 ​13
​2 ​18
​2,5 ​22
​3 ​25
​3,5 ​31
​4 ​36
​4,5 ​40
5 45
Ні, приготування закваски досить складне й потребує спеціального досвіду. Крім того, використання закваски може пошкодити форму для випікання.
Споживання електроенергії залежить від конкретної програми та хлібопічки.
Орієнтовно: енергоспоживання хлібопічки потужністю 700 Вт (стандартна програма, французький хліб, 750 г, із середнім підрум’яненням) становить 350 Вт⋅год.
Вартість приготування хліба залежить від тарифів на електроенергію в країні.
Наприклад: Споживання енергії 350 Вт⋅год для буханки хліба вагою 750 г або 35 годин роботи енергозберігаючої лампи (10 Вт).
Загалом можна готувати декілька різних видів хліба. Інструкція з експлуатації містить різні рецепти.
Ні, хлібопічка самостійно замішує та розстоює тісто. Однак важливо дотримуватися обсягів і ваги, додавати інгредієнти за порядком, зазначеним у рецепті, і стежити, щоб перед початком приготування всі інгредієнту були кімнатної температури. докладнішу інформацію вказано в інструкції з експлуатації.
Успіх приготування хліба в основному залежить від точності, тому важливо точно дотримуватися пропорцій, зазначених у рецепті, і ретельно зважувати різні інгредієнти на кухонних вагах, а також за допомогою мірної ложки чи мірної чашки, якщо вони є в комплекті.
Ми рекомендуємо використовувати борошно сорту Т55, якщо в рецепті не вказано інше. Зберігайте борошно в герметичному контейнері, щоб на нього не впливали перепади вологості.
Ви також можете знайти в магазинах готові хлібні суміші. Ознайомтеся з рекомендаціями виробника щодо використання таких сумішей.
Пекарські дріжджі продаються в магазинах у різних формах:
• Свіжі дріжджі в кубиках (потрібно подрібнити пальцями)
• Сухі активні дріжджі для регідратації (у невеликій кількості теплої води при температурі близько 35 °C).
• Або сухі швидкорозчинні дріжджі.
Після відкриття пакетика дріжджів його слід використати протягом наступних 48 годин. Якщо ви використовуєте свіжі дріжджі, помножте вагу, вказану для сухих дріжджів, на 3. докладнішу інформацію вказано в інструкції з експлуатації.
Дріжджі ніколи не мають контактувати безпосередньо з сіллю, рідинами або жирами, як-от із маслом. Інакше тісто не підійматиметься.
Може здатися, що якщо додати більше дріжджів, то хліб підніметься швидше. Однак надмірна кількість дріжджів послаблює структуру тіста, і воно занадто сильно підніметься й опуститься під час випікання. Не відкривайте кришку під час використання (якщо в рецепті не вказано інше), не додавайте занадто багато жиру, який також сповільнить процес підіймання.
Легенько натисніть на нього кінчиками пальців: воно має чинити легкий опір, а відбитки пальців мають поступово зникати. Під час замішування тіста ви також можете переконатися, що воно утворює гладку кулю, яка легко відстає від стінок. Якщо залишилося борошно, додайте трохи води; якщо тісто занадто липке, додайте ще трохи борошна. Додавайте за один раз невелику кількість (щонайбільше 1 столову ложку), щоб не помилитися.
Якщо тісто опускається, це означає, що в ньому забагато дріжджів чи замало борошна, або забагато води, або вода надто гаряча.
Якщо хліб не піднімається, це означає, що борошна забагато, замало дріжджів і недостатньо води, або ж вода занадто холодна.
Можливо, ви обрали не ту програму.
Приготування хліба дуже чутливе до температури й вологості. Для досягнення оптимального результату ми рекомендуємо тримати тісто при комбінованій температурі 60 °c (температура води + температура борошна + кімнатна температура).
Так, ті, що розташовані на верхньому рівні, завжди трохи більше підпечені ніж ті, які розташовані на нижньому.
Ваш прилад містить цінні матеріали, що можна видобути або використати ще раз. Залиште його на міському пункті збирання відходів.
Якщо вам здається, що якихось частин бракує, зателефонуйте до центру обслуговування покупців, і ми допоможемо вам знайти прийнятне рішення.