TEFAL Primary 4 pc set saucepan 16 cm stewpot 20 cm

Primary 4 pc set saucepan 16 cm stewpot 20 cm Готувати просто

Знайомтесь, набір посуду Tefal Primary - ваш абсолютно новий, ще простіший союзник для домашньої кулінарії! Готуйте безліч варіантів страв, завдяки різним розмірам та зручній формі, розробленими, щоб допомогти вам готувати що завгодно, починаючи від буденної їжі, як, наприклад ідеально ситне рагу, або більш авантюрних варіантів, такі як каррі чи чилі. Обирайте ідеальний розмір порції на будь-який випадок. Починайте готувати в найкоротші терміни завдяки міцній нержавіючій сталі та розумним функціям, розробленим для спокійного та зручного процесу.

Довідка: E308S474

Основне: Набір каструль, створених для легкого приготування

У Tefal Primary ми продумали все, що вам знадобиться. Цей безпечний, простий у користуванні набір каструль був розроблений для полегшення щоденного приготування їжі. Легко експериментуйте з новими рецептами, завдяки вимірювальним позначкам на внутрішній стороні каструлі, зручним зливним краям, та прозорій скляній кришці з випуском пари,  для безлічі різноманітних страв. Довговічна нержавіюча сталь 18/10 - захищена 10-річною гарантією якості, якій можна довіряти, поєднана з ергономічними прохолодними ручками, що забезпечують безпечне використання. Насолоджуйтеся зручністю та спокоєм на своїй кухні щодня. Ідеальні результати улюблених страв без особливих зусиль, від ситних спагеті болоньєзе до чилі-кон-карне, вареної кукурудзи, домашнього попкорну, насичених та корисних супів тощо. Завдяки простим у використанні функціям, які прискорюють процес приготування, “Primary” незабаром стане вашим головним помічником для отримання щоденних смачних результатів.
Важлива інформація
  • Високоякісна нержавіюча сталь: 10-річна гарантія

    Опануйте мистецтво приготування їжі у повному спокою, завдяки 10-річній гарантії, що базується на поєднанні нержавіючої сталі та професійного виробництва. Насолоджуйтесь максимальною міцністю, довговічністю та отримуйте задоволення від приготування їжі без ризику пошкодження.

  • Повна індукційна технологія

    Насолоджуйтесь ідеальною дифузією тепла та рівномірно приготовлими стравами день за днем завдяки товстій, міцній основі, що запобігає деформації з часом.

     

  • Вимірювальні мітки, що легко читаються 

    Чіткі і зручні вимірювальні позначки дозволяють легко готувати смачні страви

  • Скляна кришка з паровідвідником

    Розумний дизайн дозволяє з легкістю
    стежити за приготуванням їжі, завдяки отвору для випуску пари приготування їжі стає безпечним та легким, а страви зберігають повний смак та вологу ваших інгредієнтів.

  • Ергономічні ручки

    Ергономічні ручки забезпечують
    додатковий комфорт під час приготування їжі.

  • Можна мити в посудомийній машині

    Навіть при частому використанні та
    чищенні в посудомийній машині нержавіюча сталь все одно виглядає майже так само добре, як нова.

  • Сумісність з варильними поверхнями: всі варильні поверхні + індукційні

    Сумісність з усіма плитами (газовими, електричними, керамічними) + індукційними

  • Tefal - виробник посуду №1 у світі*

    Tefal докладає усіх зусиль для забезпечення ідеальних результатів приготування щоразу, як ви заходите на кухню - а це ще одна причина обрати Tefal!* Джерело: дані Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019 edition, brand retail value RSP, 2018.

  • Енергоефективне приготування їжі

    Метод, який змінює гру: використання кришки допомагає підтримувати тепло під час готування та кип’ятіння, вимагаючи менше енергії.

  • Енергоефективне приготування їжі, що економить воду

    Використання мірних міток під час приготування їжі спрощує використання точної кількості води, необхідної для нагріву, що скорочує споживання енергії, необхідної для нагріву зайвої води.

  • Очищення, яке заощаджує воду

    Замочіть брудний посуд замість того, щоб мити його під проточною водою, все відстане без зусиль.

  • Економте енергію на плиті

    Переконайтесь, що під час готування ви використовуєте відповідну плиту, щоб забезпечити покриття всієї нагрівальної площі основою для більш енергоефективного приготування їжі щодня.

Технічні характеристики
Матеріал Нержавіюча сталь  
Сумісність з варильними поверхнями ІНДУКЦІЙНІ-ГАЗОВІ-ЕЛЕКТРИЧНІ-КЕРАМІЧНІ-ГАЛОГЕННІ  
Можливість використання у духовій шафі Так, до 175°С  
Можливість очищення в посудомийній машині Так  
Внутрішнє покриття / обробка Дзеркально відполірована нержавіюча сталь  
Зовнішнє покриття / обробка Дзеркально відполірована нержавіюча сталь  
Розприскувач Так  
Тип рукоятки Фіксований  
Lid(s) material GLASS  
Measuring marks (for pots)    
Інструкції з експлуатації
Поширені запитання
Посуд з антипригарним покриттям спеціально передбачений для захисту продуктів від пригорання. Однак сковороди і ковші потребують належного догляду. Для цього, будь ласка, дотримуйтесь наступних рекомендацій: перед першим використанням змажте сковороду / ківш невеликою кількістю олії, потім помийте і протріть насухо. Час від часу повторюйте дану процедуру, якщо сковорода / ківш регулярно миється в посудомийній машині. Також необхідно уникати надмірного нагрівання і появи подряпин, зокрема пов'язаних з використанням металевих аксесуарів (кухонних лопаток, половников) і / або очищенням за допомогою кухонної губки.
Для приготування їжі в духовці можна використовуватися тільки сковороди, ковші і сотейники лінійки Ingenio зі знімними ручками, при цьому знімні ручки повинні бути попередньо зняті. Посуд ніколи не повинен використовуватися в мікрохвильових печах і аерогрилях.
• Помийте сковороду гарячою водою з рідиною для миття посуду. Протріть насухо і змастіть антипригарне покриття невеликою кількістю олії перед першим використанням. Видаліть надлишки олії.
• Після кожного використання кухонний посуд слід мити і протирати.
Сковороди: від 140 ° C до 195 ° C
Сковороди для млинців: від 165 ° C до 240 ° C
Це оптимальна температура для обсмажування і готування. Даний індикатор дозволяє готувати більш здорову їжу при ідеальній температурі.
Під час використання посуду слід дотримуватися рекомендацій, зазначених на упаковці або в інструкції, що додається до виробу. З деякими виробами допускається використання металевого кухонного приладдя, за винятком ножів і вінчиків. Однак для продовження терміну служби сковороди або ковша ми наполегливо рекомендуємо відмовитися від використання металевих аксесуарів. Перевагу слід віддавати виробам із пластику або дерева.
Антипригарне керамічне покриття менш ефективне і менш довговічне в порівнянні з класичним ПТФЕ-покриттям. При приготуванні їжі рекомендується використовувати більше масла або жиру. При митті потрібно застосовувати трохи більше зусиль і більше рідини для миття посуду. У разі пригорання їжі, замочіть посуд у мильному розчині, бажано з додаванням невеликої кількості оцту.
Згодом на поверхні керамічного покриття з'являються плями, що не виводяться. Це ніяк не впливає на характеристики посуду і не є небезпечним для здоров'я.
• Використовуйте кухонні аксесуари, виготовлені з пластику або дерева, для деяких виробів передбачено використання кухонного приладдя з металу, за винятком ножів і вінчиків (керуйтеся рекомендаціями, наведеними на упаковці або в інструкції, що додається до виробу).
• Не ріжте їжу безпосередньо на сковороді.
• Не шкребіть по поверхні з антипригарним покриттям. Наявність незначних пошкоджень і подряпин на поверхні абсолютно нормально і ніяк не впливає на якість приготування їжі.
• Після приготування їжі уникайте повного випаровування і не залишайте сковороду на розігрітій конфорці.
• Завжди вибирайте електричну конфорку відповідного розміру і стежте за тим, щоб полум'я газової плити ледь торкалося дна сковороди і не піднімалося по бокам сковороди.
• Під час приготування їжі не залишайте сковороду без нагляду.
• Перед миттям дочекайтеся повного охолодження сковороди.
Деформація сковороди може бути пов'язана з температурним ударом (перегрів порожньої сковороди, переміщення гарячої сковороди під холодну воду або на холодну поверхню і ін.).
Перш ніж мити сковороду, почекайте, поки вона охолоне до кімнатної температури.
При використанні деформованої сковороди знижується якість приготування їжі.
Сковороди ніколи не повинні використовуватися в мікрохвильових печах.
Залежно від виду продукції (див. Інформацію на упаковці) допускається використання більшості металевих аксесуарів, за винятком ножів, виделок і вінчиків. Однак будь-які металеві аксесуари повинні використовуватися з дотриманням запобіжних заходів. Уникайте використання гострих предметів, а також не ріжте їжу безпосередньо на сковороді. Антипригарне покриття слід берегти від механічних пошкоджень.
Ні. Приготування їжі при високій температурі не скорочує час готування і абсолютно не сприяє підвищенню якості їжі, тому наполегливо рекомендуємо готувати їжу при середній температурі. Ще одним аргументом на користь даного температурного режиму є той факт, що приготування їжі при високій температурі може викликати пошкодження антипригарного покриття.
Для продовження терміну служби покриття потрібно додавати невелику кількість олії при смаженні або приготуванні на грилі. При варінні чи під час тушкування олію додавати необов'язково.
Сковорода з антипригарним покриттям:
Досить просто помити сковороду водою з використанням засобу для миття посуду.
Після кожного використання сковороду слід помити, видаливши залишки жиру з поверхні. Якщо сковороду просто протерти паперовим рушником або оболоснути водою, частина жиру може залишитися на поверхні і пригоріти під час подальшого використання, що може спричинити появу плям у майбутньому.
Сковороду з антипригарним покриттям не можна мити з використанням абразивного порошку або абразивної губки. Нейлонова губка ідеально підійде для очищення внутрішньої і зовнішньої поверхні сковороди.

Сковорода з керамічним покриттям:
Сковороду з керамічним покриттям рекомендується мити вручну водою з м'яким миючим засобом. Це дозволить надовго зберегти її якості.
Якщо після приготування класичних страв не вдається відмити сковороду, залийте її водою, додайте трохи оцту і нагрівайте. За допомогою розчину води і оцту очистіть сковороду. Потім ретельно промийте сковороду, протріть насухо і змастіть невеликою кількістю олії, наприклад, соняшниковою. Ваша сковорода стане як нова.
Якщо пригорілий бруд не відмивається, замочіть сковороду спочатку в гарячій воді зі знежирюючим засобом для миття посуду. Потім, в разі необхідності, помийте сковороду з використанням пластикової губки і невеликої кількості рідкого миючого засобу.
Загалом ручки можуть розхитатися внаслідок регулярного нагрівання і охолодження кріплень. В такому випадку акуратно підтягніть кріплення за допомогою відповідної викрутки, при цьому не закручуйте гвинти занадто туго.
• Причиною цього можуть стати пригорілі залишки їжі. Для усунення такого нальоту досить замочити сковороду на ніч з невеликою кількістю рідини для миття посуду. Після цього акуратно почистіть сковороду харчовою содою з невеликою кількістю води за допомогою спеціальної м'якої губки для антипригарних покриттів. Потім для відновлення властивостей антипригарного покриття нанесіть невелику кількість рослинної олії і рівномірно розподіліть її по всій поверхні за допомогою паперового рушника.
• Пошкодження антипригарного покриття може бути спричинено перегрівом сковороди. Регулярний перегрів сковороди може знизити ефективність покриття. На сковороді є червоний індикатор температурного нагріву Thermo-spot, який дозволяє визначити, коли сковорода досягає ідеальної температури для приготування їжі. Коли індикатор стає рівномірно забарвленим в яскраво-червоний колір, зменшіть температуру для приготування їжі до помірного температурного режиму. Не продовжуйте розігрівати сковороду на високій температурі, щоб уникнути перегріву сковороди і антипригарного покриття.
• Після кожного миття в посудомийній машині змастіть антипригарне покриття рослинною олією, це дозволить захистити покриття від пересихання і збереже його в ідеальному стані.
• Причиною деформації дна може бути використання сковороди на дуже високій температурі або на невідповідному джерелі нагрівання.
• Ніколи не заливайте гарячу сковороду холодною водою і не занурюйте гарячий посуд в холодну воду. Різка зміна температури може призвести до деформації металу і викривлення дна сковороди.
Будбте обережними при використанні сковороди, особливо маленького діаметру, на газових конфорках з різною кількістю опор. Може знадобитися спеціальна підставка, яка поставляється більшістю виробників або може бути придбана окремо.
Надмірне зовнішнє зусилля, наприклад, падіння або удар, може стати причиною деформації каструлі/сковороди. (Під впливом тепла в процесі приготування каструля/сковорода не деформується.)
Ні. Посуд Tefal / T-fal з антипригарним покриттям не містить перфтороктанову кислоту (ПФОК). Це підтверджують результати регулярних перевірок, проведених незалежними лабораторіями, в ході яких готова продукція контролюється на відсутність перфтороктановой кислоти (ПФОК). З 2003 року в різних країнах світу незалежні лабораторії регулярно проводять дослідження продукції (Aromalyse та Ianesco у Франції, TüvSud у Гонконзі та SGS у Китаї). Результати проведених досліджень систематично доводять відсутність ПФОК у виробах Tefal / T-fal з антипригарним покриттям.
Ні. Антипригарне покриття наноситься виключно в процесі виробництва посуду.
При нормальному використанні в домашніх умовах антипригарне покриття зношується вкрай рідко. Належне використання та відповідний догляд забезпечують довговічність виробу. У більшості випадків зношування антипригарного покриття викликане перегрівом, наявністю подряпин та/чи очищенням з використанням абразивних засобів.
Одним із заходів, передбачених Tefal / T-fal щодо інформування про якість продукції, є нанесення екологічного маркування «Здоров'я і екологічність» на вироби Tefal / T-fal з антипригарним покриттям. Компанія запроваджує відповідний підхід, пояснюючи відсутність ПФОК, свинцю і кадмію в покриттях Tefal / T-fal, а також гарантує безпеку посуду з антипригарним покриттям для навколишнього середовища і здоров'я людей. Екологічне маркування наноситься на підставі результатів регулярних досліджень, проведених незалежними лабораторіями в багатьох країнах світу (INERIS у Франції, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS в Великобританії, FABES Labs в Німеччині, MB Labs в Канаді, SGS в Китаї). Інформацію про відповідальний підхід компанії можна знайти на веб-сайті Tefal / T-fal, а також на упаковці посуду з антипригарним покриттям Tefal / T-fal.
На сьогоднійшній день відносно антипригарного покриття існує безліч помилкових суджень, деякі з яких мають відношення до ПФОК. Антипригарне покриття Tefal / T-fal виготовляється з політетрафторетилену (ПТФЕ), цей матеріал був визнаний державними органами охорони здоров'я Європи і США абсолютно безпечним для здоров'я. ПФОК і ПТФЕ - це дві абсолютно різні речовини. Посуд Tefal / T-fal з антипригарним покриттям виготовляється з ПТФЕ і не містить ПФОК. Крім цього, понад 20 років тому компанія Tefal / T-fal прийняла на себе зобов'язання повністю відмовитися від використання свинцю і кадмію у виробництві всього асортименту продукції, що дозволяє гарантувати повну безпеку всіх виробів для здоров'я.
Абревіатура ПФОК використовується для позначення перфтороктановой кислоти. Компанія Tefal / T-fal прийняла на себе зобов'язання не використовувати у виробництві своєї продукції ПФОК, свинець і кадмій, що дозволяє гарантувати абсолютну безпеку виробів Tefal / T-fal з антипригарним покриттям для здоров'я і навколишнього середовища.
В антипригарному покритті та емалі посуду Tefal / T-fal не міститься свинець і кадмій. Oсь уже понад 20 років ми розробляємо і виробляємо посуд без використання свинцю і кадмію. Дана екологічне маркування є на упаковці всіх виробів Tefal / T-fal з антипригарним покриттям.
Антипригарне покриття Tefal / T-fal виготовляється з політетрафторетилену (ПТФЕ) і наноситься в промислових умовах. Саме ПТФЕ забезпечує антипригарні властивості посуду. Державні органи охорони здоров'я в Європі і США (ANSES, EFSA, FDA) довели, що ПТФЕ є інертною речовиною, яка не вступає в хімічну реакцію з їжею, водою і побутовою хімією. У разі потрапляння в організм вона абсолютно нешкідлива. Державні органи охорони здоров'я підтвердили безпеку використання протипригарного ПТФЕ-покриття у виробництві посуду. Безпечну речовину ПТФЕ широко використовують в медицині, наприклад в якості покриття імплантів кардіостимуляторів і найтонших штучних артерій. ПТФЕ також використовується в хірургії при лікуванні пацієнтів з серйозними захворюваннями нирок, деякі протези суглобів також частково покриті цією речовиною.
Найшвидше перевірити сковороду на можливість використання на індукційній плиті за допомогою магніту. Якщо магніт притягується до основи сковороди, то її можна використовувати на індукційній плиті.
Важко назвати певну кількість років, адже строк служби відрізнятиметься залежно від умов і частоти експлуатації. Щоб подовжити строк служби посуду, не перегрівайте його без необхідності й не нагрівайте без води. Слабкого або середнього вогню достатньо. Не зберігайте готову їжу протягом тривалого часу (одного дня або довше).
Будь ласка, перейдіть до розділу "Аксесуари" веб-сайту, щоб легко знайти те, що вам потрібно для вашого продукту.
Знайдіть більш детальну інформацію в розділі «гарантії» цього веб-сайту.