Інструкція і часті питання (FAQ) про Silence Force Cyclonic

Довідка : TW7691HA

Інструкції з експлуатації
Поширені запитання
Упевніться в тому, що аксесуари, трубки й гнучкі шланги не засмічені частково або повністю та що фільтри не закорковано.
Спрацював запобіжник захисту пилососа від перегрівання. Необхідно очистити фільтр електродвигуна, замінити мікроактивний фільтр (відповідно до моделі) і замінити мішок для пилу або випорожнити пилозбірник. Потім зачекайте 30 хвилин, перш ніж знову ввімкнути прилад.
Витягніть його повністю й натисніть перемикач змотування шнура. Якщо проблема не зникла, зверніться до авторизованого сервісного партнера.
Ці явища можуть пояснюватися кількома причинами:
• регулятор-хрестовина знаходиться в повністю відкритій позиції, закрийте його.
• потік всмоктування заблоковано: перевірте трубу, сопло й шланг.
• контейнер або мішок заповнений, замініть його або випорожніть (залежно від моделі).
• систему фільтрації засмічено, очистьте або замініть її.

Якщо проблема не зникає, зверніться до авторизованого сервісного центру.
Дотримуйтеся інструкцій, наведених у посібнику користувача, щодо ввімкнення приладу, а потім підключіть інший прилад до мережевої розетки, щоб переконатися, що вона працює. Якщо прилад усе одно не працює, не намагайтеся розібрати або відремонтувати прилад власноруч, замість цього зверніться в авторизований сервісний центр.
Не використовуйте прилад. Щоб уникнути небезпеки, треба замінити шнур в авторизованому сервісному центрі.
Всмоктувальна електрична щітка — це вузол, що складається зі щітки, яка обертається, й електродвигуна. Вона забезпечує високу ефективність прибирання й здатна видаляти з килимів нитки, волосся людей і шерсть тварин тощо.
Ваш прилад містить цінні матеріали, що можна видобути або використати ще раз. Залиште його на міському пункті збирання відходів.
Будь ласка, перейдіть до розділу "Аксесуари" веб-сайту, щоб легко знайти те, що вам потрібно для вашого продукту.
Знайдіть більш детальну інформацію в розділі «гарантії» цього веб-сайту.
Якщо вам здається, що якихось частин бракує, зателефонуйте до центру обслуговування покупців, і ми допоможемо вам знайти прийнятне рішення.