Не обов'язково чистити фрукти. Ви повинні лише очистити плоди з товстою гіркою шкіркою, такі як лимони, апельсини, грейпфрути або ананаси (вийняти серцевину). Не потрібно також видаляти маленькі насінинки з кавуна або винограду, але ви повинні видалити кісточки з таких фруктів, як персики, вишні тощо.
Очистити прилад буде легше, якщо це зробити одразу після використання. Фільтр слід попередньо обережно очистити м'якою щіткою в холодній воді. Всі знімні частини можна мити в посудомийній машині, за винятком моторного блоку. Ємність для соку слід мити в мильній воді.
Помийте прилад швидко після використання. Кришку, чашу, конуси та кошик для фільтрів можна мити у теплій мильній воді або у верхній корзині посудомийної машини. Протріть блок двигуна вологою губкою.
Ні, соки, вилучені природним шляхом без додавання консервантів, слід споживати дуже швидко. Фактично вони окислюються при контакті з повітрям, і смак, і колір можуть бути змінені. Ви можете додати кілька крапель лимону до соку, щоб він так швидко потемнішав.